top of page

EN HELTÄCKANDE PRIMÄRVÅRD

Hos oss får du alla de delar som ingår i primärvården. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa att du mår så bra som möjligt. Hos oss tillkommer inga extra avgifter och du betalar därför samma patientavgifter som på vilken annan vårdcentral som helst i Stockholms Län. 

TIBBLE-52.jpg

Hos oss får du en heltäckande primärvård

DSC_0290.jpeg

Läkarmottagning

Träffa läkare på planerade och drop-in besök. Vi erbjuder dig kontinuerlig kontakt hos din ordinarie läkare. 

Namnlös design (1).png

Företagshälsovård

På Tibble Vårdcentral kan vi erbjuda flertalet tjänster inom företagshälsovård för dina medarbetare. Vi skräddarsyr en företagshälsa som passar era behov.

Klicka här och läs mer! 

Medical Worker

Sköterskemottagning

Du har möjligheten till både planerade och drop-in besök hos våra erfarna sköterskor. Här hittar du bland annat KOL/astma och diabetesmottagning

DSC_0270.jpeg

Rådgivning

Som patient hos oss erbjuds du även alltid rådgivning via telefon. Du kan alltså ringa in till oss för att få hjälp med dina besvär av både sköterskor och läkare.

TIBBLE-6.jpg

Samtalsterapi

Hos oss har du möjlighet att träffa psykoterapeuter för samtal och stöd. Vi erbjuder även våra patienter med KBT vid behov.

TIBBLE-55.jpg

Vaccinationer

Vi erbjuder våra patienter säsongsvaccinationer i den mån vi har möjlighet. Vi vaccinerar för närvarande mot influensa men ger även i utvalda fall vaccinationer mot Covid-19.

Namnlös design (1)_edited.png

Digital Sjukvård

Med vår app har du som patient på Tibble vårdcentral möjlighet till att träffa läkare och sjuksköterska direkt via telefonen. 

DSC_0254.jpeg

Lättakut

Varje förmiddag 08:20-11:30 har vi lättakut på vårdcentralen. På lättakuten kan du söka för enklare besvär och får då träffa den läkare som är tillgänglig. 

bottom of page