top of page

Välkommen till vår digitala vård!

Genom vår egen app kan du nu besöka oss på Tibble Vårdcentral både fysiskt och digitalt. Vi hoppas att detta underlättar för dig som patient att få den vård du behöver på ett smidigt och tillgängligt sätt. Ladda ner appen och koppla upp dig redan idag!

Tibble vårdcentral app

Videobesök

Genom vår app kommer du att kunna träffa läkare, sjuksköterskor och psykoterapeut via videobesök. I nuläget kan du ringa till vår mottagning och prata med våra sjuksköterskor som sedan bokar in dig på ett videobesök om det anses lämpligt. Du blir då uppringd i appen på utsatt tid. Vi hoppas på att inom snar tid öppna upp möjligheten för dig som patient att direkt boka in dig på videobesök hos oss via appen.

2

Chatt

Genom att ladda ner vår app har du möjlighet att få återkoppling kring provsvar, röntgensvar och annan uppföljning snabbt och smidigt via chatt. Om återkoppling ska ske via chatt kan du och din behandlare komma överens om detta efter ditt besök och då kommer du få en notifikation i appen när det är dags.

3

Receptförnyelse

Nu kan du skicka in en förfrågan om receptförnyelse direkt via vår app! Du fyller i de läkemedel du önskar förnya genom att fylla i formuläret i appen. Våra läkare gör då en bedömning och förnyar receptet inom 1 arbetsdag ifall allting ser ok ut. Om receptet inte kan förnyas eller om det finns följdfrågor kan vi direkt höra av oss till dig genom chat-meddelande i appen. 

4

Betalning

Digitala besök debiteras med samma avgift som fysiska besök på vårdcentralen. Du kan betala för ditt besök direkt via appen. För dig som har frikort är besöket gratis.

Marble Surface

Ladda ner vår app idag!

Sök på "Tibble Vårdcentral" i app-store på din mobil eller klicka här nedan:

Appstore
Google play
Ladda ner
bottom of page